Poštovani korisnici javne usluge prikupljanja komunalnog otpada obavještavamo Vas o novom načinu odvoza staklene ambalaže koju je potrebno izdvojiti iz reciklabilnog otpada i pripremiti u zasebnim vrećicama.
„Komunalac“ d.o.o. Vrbovskog organizirano će prikupljati i odvoziti staklenu ambalažu sa područja grada Vrbovskog kako je u nastavku navedeno.

Može se odlagati:   staklena ambalaža (boce, staklenke i sl.).

Ne smije se odlagati:   prozorsko staklo, automobilsko staklo, kristalno i optičko staklo, armirano staklo, laboratorijsko staklo, staklena vuna, žarulje i fluorescentne svjetiljke, porculanski i keramički predmeti.

Prikupljanje i odvoz obavljat će se srijedom i to :

11.03.,   15.04.,   13.05.,   10.06.,     15.07.,

12.08.,   09.09.,   14.10.,   11.11.,     09.12.,

Opširnije: PRIKUPLJANJE MIJEŠANOG KOMUNALNOG I RECIKLABILNOG OTPADA SA PODRUČJA GRADA VRBOVSKOG VOZILOM DUCATO
Opširnije: PRIKUPLJANJE MIJEŠANOG KOMUNALNOG OTPADA SA PODRUČJA GRADA VRBOVSKOG KAMIONOM ZA PRIKUPLJANJE OTPADA

OBAVIJEŠTAVAMO KORISNIKE JAVNE USLUGE ODVOZA MIJEŠANOG I RECIKLABILNOG KOMUNALNOG OTPADA DA ĆE SE U RAZDOBLJU OD 13. SIJEČNJA 2020. DO 17. SIJEČNJA 2020. GODINE PRIKUPLJANJE I ODVOZ OTPADA VRŠITI PO STAROM RASPOREDU ODVOZA OTPADA, A OD 20. SIJEČNJA 2020. NADALJE U PRIMJENU KREĆE NOVI RASPORED ODVOZA OTPADA KOJI ĆE BITI OBJAVLJEN NA INTERNET STRANICAMA KOMUNALCA D.O.O. I NA OGLASNIM PLOČAMA MJESNIH ODBORA GRADA VRBOVSKOG. BUDUĆI DA SA PRIMJENOM NOVOG RASPOREDA ODVOZA OTPADA KREĆE TESTNO RAZDOBLJE ISTOG, MOLIMO VAS ZA RAZUMIJEVANJE I U SLUČAJU BILO KAKVIH PITANJA STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU. ​​​​

​​​​​Komunalac d.o.o.

Opširnije: OBAVIJEST KORISNICIMA JAVNE USLUGE PRIKUPLJANJA OTPADA

Odaberite jezik